Medical PT Klachtenvrij trainen, dat is belangrijk voor iedereen!

Naast Personal Training biedt B-FIT ook Medical Personal Training aan. Dit is voor alle mensen met (lichte) klachten, blessures die wellicht onder behandeling zijn of zijn geweest van een fysiotherapeut. Deze vorm van Personal Training is speciaal voor iedereen die het sporten terug wilt oppakken, maar eerst op een verantwoorde manier zijn of haar lichaam dient op te trainen.
Samen met de trainer zal er eerst een gerichte intake en specifieke testen afgenomen worden. Daarna wordt een trainingsplan op maat samengesteld met hierin persoonlijke doelen. Ook wordt er samen gekeken naar de omvang en duur van het traject en wordt de kennis en raad van een erkend fysiotherapeut ingezet indien nodig. Een doel is altijd om op het einde van het traject te kunnen instromen in de reguliere lessen en met plezier en pijnvrij te kunnen sporten.
Dus heb jij klachten, kwaaltjes of een blessure en wil je graag terug pijnvrij en verantwoord leren sporten? Dan is Medical Personal Training iets voor jou! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Ga naar het gehele aanbod.