Sportlessen Gaat u de uitdaging aan?

Inloop Workout
Begin op het tijdstip dat jij wilt! Er wordt een fullbody workout aangeboden, maar je bent ook vrij om onder begeleiding een eigen programma te draaien.
BBB (Benen, Billen, Buik) vs Core Impact:
In deze les wordt het gehele lichaam getraind, maar bovenstaande spiergroepen staan centraal. Conditie en spierversteviging zijn hierbij het belangrijkste. Maar ook houding en doelen behalen zullen een plek krijgen binnen deze les.

Vrije Inloop
Tijdens deze uren kunt u vrij inlopen en aan de slag met uw eigen schema, of met een schema uit onze mappen die voor u klaarliggen. Iedereen kan bij ons vrij inlopen maar we raden wel aan om vooraf even met een trainer te checken. Dit omdat we veiligheid tijdens het sporten belangrijk vinden.

Fullbody Workout
Groepsles die binnen & buiten wordt gegeven waarbij conditie, kracht en houding centraal staan. Denk aan touwen, kettlebells, dumbells, buikspieren en nog veel meer. Een uur lang werk je met en zonder materialen aan je doelen die je zelf bepaalt. Iedereen kan deze les meedoen op zijn of haar eigen niveau, er wordt continu variatie aangeboden.

HIIT Training
HIIT staat voor High Intensity Interval Training. In 45 minuten werk je aan conditie en kracht. De intensiteit van de training kan volledig op jouw niveau afgestemd worden omdat een HIIT training in allerlei vormen en maten te doen is. Los van het feit dat je werkt met intervallen heb je de vrijheid om zelf invulling te geven aan je training.

Cardioboxing
In 45 minuten werken aan je conditie door middel van boksen. De les heeft een vaste opbouw met een warming-up, een technisch gedeelte en een gedeelte waarin de conditie echt centraal staat. Conditie, plezier en kennis maken met boksen staan in deze les centraal

BEAT the Workout
De naam zegt het al: op de BEAT van muziek ga je de workout verslaan! Kracht, conditie, bewegen staan centraal. Een lekkere workout waar muziek het tempo bepaalt en waarin allerlei verschillende vormen van trainen aan bod komen.

BEAT the BBB
Een vervolg op BEAT the Workout maar hierin staan de benen, billen en buik centraal. Op muziek train je deze spieren.

Strength training
De naam zegt het al, een workout waar kracht centraal staan! Onder begeleiding een uur lang werken aan conditie en kracht. Dit kan alleen zijn maar ook in kleine groepjes. Elkaar uitdagen het maximale uit de training te halen, waarbij houding en veiligheid centraal staan.

Looptraining
Wil je graag gaan hardlopen? Ben je een beginnende loper? Of wil je je afstand/snelheid verhogen? Dan is deze training een ideale start. Er worden verschillende loopvormen aangeboden zoals interval, duurlopen maar ook houding en looptechniek zullen aan bod komen. Onder professionele begeleiding ga je werken aan een betere conditie om zo wellicht toe te werken naar een wedstrijd.
Op donderdag zal er tijdens de looptraining ook aandacht besteed worden aan kracht. Dus denk aan een soort van Running Bootcamp en tijdens de les op zaterdag ligt de focus vooral op lopen en looptechniek

Pilates
Bij Pilates staat je houding, het lichaam en ademhaling centraal. U kunt de reguliere lessen volgen nadat u een beginnerscursus hebt gedaan. Deze bieden wij steeds opnieuw aan. Dit doen wij omdat we het niveau in de pilates les goed willen houden zodat iedereen zijn of haar uitdaging kan vinden binnen de training.

Neem contact op

Ga naar het gehele aanbod.