BUITEN TRAININGEN bij B-FIT!

8 mei 2020

Wij, bij B-FIT Terheijden, zijn super blij dat ook de volwassenen weer lekker mogen sporten. We hebben net onze buitenruimte helemaal opgeknapt dus wij zijn klaar om lekker te trainen in de buitenlucht. De kinderen en jeugd waren alvast gestart, maar vanaf 11 mei is er ook een tof, uitdagend en gevarieerd lesaanbod voor alle volwassenen. Benieuwd naar het lesrooster? Surf dan snel naar www.bfitterheijden.nl

Wij hebben een lesaanbod voor elke dag in de week zowel in de ochtend als avond en ook in het weekend. Door het gevarieerde aanbod is er voor iedereen wat: van bewegen op muziek tot hardlopen en van cardio tot krachttraining of een combinatie hiervan. Bij B-FIT hechten wij veel belang aan een goede houding tijdens het sporten, proberen we iedereen op zijn/haar eigen niveau uit te dagen en geven wij veel persoonlijke aandacht aan onze leden. Een toffe, gezellige sfeer krijg je mede dankzij onze bestaande leden er gratis bij.

Naast de groepslessen bieden wij ook (Medical) Personal Training en Small Group Training aan. In alle lessen volgen wij de richtlijnen van het RIVM op zodat iedereen verantwoord en veilig kan sporten.

Een proefles is altijd gratis en omdat wij weer terug van start mogen gaan hebben wij een speciale aanbieding: als je na de proefles lid wordt en een abonnement afsluit dan betaal je geen inschrijfkosten en sport je de hele maand mei gratis. Je kan ook kiezen voor een rittenkaart, je ontvangt dan 12 ritten voor de prijs van 10.
Wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan op onze website www.bfitterheijden.nl of mail naar info@bfitterheijden.nl

Neem contact op

Naar alle nieuws