Over B-Fit Dit is ons team en visie

B-FIT Terheijden staat voor professionele begeleiding, een uitdagend en passend aanbod, en sociale gezellige sfeer voor alle leden. B-FIT richt zich op een brede doelgroep en daarop is het lesaanbod ook afgestemd. Het team bedenkt iedere les een programma wat passend is voor alle deelnemers. Ieder teamlid is bevlogen, heeft passie voor zijn werk en heeft aandacht voor de persoonlijke doelen van onze leden.
Het team bestaat uit professionals met verschillende achtergronden aangevuld met leergierige stagiaires.
Hieronder kunt u kort kennis maken met ons team.

 

Bram Franken

Eigenaar van B-FIT en ook een fanatiek hardloper. Naast hardlopen heeft hij een passie voor krachttraining en obstacle running. Naast zijn Personal Training diploma beschikt Bram ook over zijn diplomma’s in voeding en LAPT kickboxing.

Stephanie Pecriaux

Een sportieve hardloopster die zelf ook krachttraining doet en regelmatig obstacle runs trotseert! Ze komt uit de danswereld en gaat die ervaring inzetten binnen B-FIT. Ook is ze bezig met Medical Personal Training en heeft dus een professionele visie op klachten.

Sean Ovington

De jongste telg van het team! Maar wat een aanwinst! Nog steeds actief in het voetbal en een koning van de obstacles! Sean is echt DE top trainer als het gaat om een uitdagende bootcamp! Sean is ook volop bezig met verschillende opleidingen in de sportbranche en een top professional!

Kimberly Berg

Kimberly studeert aan het Instituut Broers college in Tilburg en zit in het 2e en tevens ook laatste jaar. Hier volgt ze de opleiding sport en bewegen niveau 4 met als keuze vak fitness en welness. Verder wil zij zich hier graag verder ontwikkelen en mensen meehelpen met het behalen van hun streefdoelen. Zij vind het belangrijk dat mensen plezier hebben in het sporten en draagt daarin ook haar steentje bij. Ook heeft ze al ervaring opgedaan bij haar vorige stage. Zelf fitnesst Kimberly ook graag en speelt zij voetbal in haar vrije tijd

Kirsten Melief

Hi, ik ben Kirsten Melief, 18 jaar en woon ik Prinsenbeek. Ik ben afgestudeerd aan de de opleiding Sport & Coaching op het Johan Cruijff College in Roosendaal. Zelf voetbal ik 4x per week en coach ik ook een jeugdteam. Daarnaast heb ik mijn eigen sportbedrijf genaamd Move-On. Mijn doel met B-FIT is om alle klanten goed te begeleiden en sportief jaar van te maken.

Ferry Kools

Ferry studeert op het Curio sport en bewegen in Breda niveau 4, en heeft het keuzedeel SBG (sport, bewegen en gezond). En Ferry komt nou 3 dagen in de week meelopen met een van onze lesgevers. Zelf voetbal ik ook bij de selectie van SV Terheijden. Mijn doel bij B-Fit om veel te leren in het lesgeven. Ik zit in het 2e studiejaar, ik loop ongeveer 2/3 dagen stage bij B-FIT.