Over B-Fit Dit is ons team en visie

B-FIT Terheijden staat voor professionele begeleiding, een uitdagend en passend aanbod, en sociale gezellige sfeer voor alle leden. B-FIT richt zich op een brede doelgroep en daarop is het lesaanbod ook afgestemd. Het team bedenkt iedere les een programma wat passend is voor alle deelnemers. Ieder teamlid is bevlogen, heeft passie voor zijn werk en heeft aandacht voor de persoonlijke doelen van onze leden.
Het team bestaat uit professionals met verschillende achtergronden aangevuld met leergierige stagiaires.
Hieronder kunt u kort kennis maken met ons team.

 

Bram Franken

Eigenaar van B-FIT en ook een fanatiek hardloper. Naast hardlopen heeft hij een passie voor krachttraining en obstacle running. Naast zijn Personal Training diploma beschikt Bram ook over zijn diplomma’s in voeding en LAPT kickboxing.

Stephanie Pecriaux

Een sportieve hardloopster die zelf ook krachttraining doet en regelmatig obstacle runs trotseert! Ze komt uit de danswereld en gaat die ervaring inzetten binnen B-FIT. Ook is ze bezig met Medical Personal Training en heeft dus een professionele visie op klachten.

Kimberly Berg

Kimberly is klaar met de opleiding aan het Instituut Broers college in Tilburg Hier heeft ze de opleiding sport en bewegen niveau 4 met als keuze vak fitness en welness. . Ze heeft ervaring met het geven van groepslessen en geeft ook Personal Training. Zelf fitnesst Kimberly ook graag en speelt zij voetbal in haar vrije tijd

Kirsten Melief

Hi, ik ben Kirsten Melief en woon ik Prinsenbeek. Ik ben afgestudeerd aan de de opleiding Sport & Coaching op het Johan Cruijff College in Roosendaal. Ik verzorg meerdere trainingen bij B-FIT en geeft Personal Training. Zelf voetbal ik 4x per week en coach ik ook een jeugdteam. Daarnaast heb ik mijn eigen sportbedrijf genaamd Move-On. Mijn doel met B-FIT is om alle klanten goed te begeleiden en sportief jaar van te maken.

Ferry Kools

Ferry studeert op het Curio sport en bewegen in Breda niveau 4, en heeft het keuzedeel SBG (sport, bewegen en gezond). Ferry is onze jeugd docent, geeft groepslessen en heeft al flink wat ervaring met Personal Training. Zelf voetbalt hij ook bij de selectie van SV Terheijden. Mijn doel bij B-Fit om veel te leren in het lesgeven.

Jay (stagiare Curio Sport en Bewegen)

Hoi ik ben Jay, ik ben 18 jaar oud en ik zit op het Curio sport en bewegen in Breda leerjaar 2 en ik doe het keuzendeel sport en bewegen en gezondheid(SBG). Ik kom uit Oosterhout, zelf doe ik 5x in de week aan fitness.

Puck (stagiaire Curio Sport en Bewegen)

Ik ben Puck van Beek en ben 19 jaar, zit in het tweede jaar van sport en bewegen met het keuzedeel SBG (sport, bewegen en gezondheid). Zelf zit ik al 7 jaar op voetbal en doe ik ook aan fitness. ik zou graag willen leren hoe ik mensen de juiste begeleiding kan geven.